FEUSO ILLES BALEARS ha aconseguit que educació flexibilitzi la implantació dels desdoblaments d’anglès per evitar la pèrdua de llocs de treball entre els docents de secundària.

,

FEUSO ILLES BALEARS ha aconseguit que educació flexibilitzi la implantació dels desdoblaments d’anglès per evitar la pèrdua de llocs de treball entre els docents de secundària.
daa82c66-a80c-4290-8344-249817061173
FEUSO es va manifestar el dia 23 de juny davant de Conselleria per denunciar la pèrdua de llocs de treball.

FEUSO va exigir el 5 de juliol que es dotés als centres amb augment de plantilles o que es suspengués o flexibilitzas l’aplicació dels desdoblaments d’anglès.

Després de la conversa mantinguda avui 8 de juliol amb el director general de Planificació Antoni Morante, ens ha comunicat que es pot flexibilitzar la implantació dels desdoblaments d’anglès per evitar la pèrdua de llocs de treball entre els docents de secundària.
Us mantindrem informats.

FEUSO ILLES BALEARS ha conseguido que educación flexibilice la implantación de los desdoblamientos de inglés para evitar la pérdida de puestos de trabajo entre los docentes de secundaria.

FEUSO se manifestó el día 23 de junio delante de Conselleria para denunciar la pérdida de puestos de trabajo.

FEUSO exigió el 5 de julio que se dotase a los centros con aumento de plantillas o que se suspendiese o flexibilizase la aplicación de los desdoblamientos de inglés.

Tras conversación mantenida hoy 8 de julio con el Director General de Planificación Toni Morante nos ha comunicado que se podrá flexibilizar la implantación de los desdoblamientos de inglés para evitar la pérdida de puestos de trabajo entre los docentes de secundaria.

Os mantendremos informados.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari