Condicions

És important que comproveu que les dades personals que feu constar són correctes, sense abreviatures i demés, ja que són les que es faran servir quan es tramiti a Conselleria. La inexactitut a les dades podria suposar que no es faci constar el curs al portal de personal.
No heu d’escriure en majúscules, només feu servir les majúscules als noms propis i llinatges.
Exemple correcte; Juan Cordí Puig
Exemple incorrecte: JUAN CORDÍ PUIG
Una vegada complimentat heu de fer l’ingrés bancari al compte ES 54 0075 6801 88 0608012309 UNIO SINDICAL OBRERA DE LES ILLES BALEARS USO ILLES BALEARS
Revisau  les carpetes de social, correu brossa i d’altres si no heu rebut el mail d’inscripció.
Les transferències entre bancs de vegades poden estar fins a 48 hores a aparèixer als extractes bancaris que feim servir per comprovar els ingressos, i fins llavonces no us podem donar d’alta al curs.
Si has de menester un certificat de formació envia’ns un mail a formacio@usoib.es amb les teves dades i del curs.
Per qualsevol dubte formacio@usoib.es

Banco Santander

ES54 0075 6801 88 0608012309

Indicar:

Nom, llinatges i DNI de l’alumne X

Curs i mes en el que vols fer el curs

Podeu fer servir abreviatures si l’espai per escriure al full bancari no és suficient

Gràcies

LOPD

D’acord amb el que preveu la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), l’administrador de www.usoib.org informa de l’existència d’un fitxer de la seva titularitat en el qual s’inclouran les dades necessàries per a mantenir informats als usuaris que així ho requereixin o proporcionar els serveis que els usuaris sol·licitin.El titular pot exercir els drets reconeguts en la LOPD sobre aquest fitxer i, en particular, els drets d’accés, rectificació o cancel·lació de dades i oposició, si resultés oportú, així com el de revocació del consentiment per a la cessió de les seves dades en els termes previstos a la LOPD.Com a usuari pots realitzar aquestes accions editant les teves pròpies dades en el domini www.usoib.org. Excepte casos puntuals, per poder dur a terme la comunicació o cessió de les dades haurà de sol·licitar el consentiment previ de l’interessat.

Inscripcions formació

Una vegada enviada aquesta inscripció, en el termini de 48 hores rebràs un mail confirmant la teva sol·licitud. En el cas de que no ho rebis posa't en contacte amb nosaltres: formacio@usoib.es

Inscripció formació

RECORDA INDICAR LES SEGÜENTS DADES DE L'ALUMNE/A: Nom i Llinatges - DNI - Curs - Data