Darreres informacions 06. 07. 2016

,

FEUSO ILLES BALEARS INFORMA:

Ahir dia 05.07.16 ens vàrem reunir administració, patronals i sindicats de la concertada per tractar els punts de l ‘ordre del dia de la convocatòria que ens va trametre la conselleria.

A continuació breu resum:

A. Proposta definitiva Concerts educatius 16-17 de les Illes Balears:

– La conselleria obrirà una convocatòria extraordinària al mes de setembre per a que els centres puguin presentar les seves dades.

B. Proposta provisional personal atenció a la diversitat curs 16-17.
Aquest dissabte probablement, es publicarà a BOIB la resolució provisional, a partir de la qual hi haurà un periode de 10 dies per a presentar al.legacions.

També ens han comunicat que no saben quan es pagarà la part de la extra de 2012, però que es pagarà dins aquest any 2016.

Després de manifestar-nos davant de la conselleria , i amb els números posats damunt de la taula de negociació , hem demostrat que les hores no són suficients per a impartir el currículum d’ESO i desenvolupar l’ordre de ràtios de 2008. Això ens ha portat a demanar la suspensió dels desdoblaments d’anglès o, si no la voluntarietat de la seva aplicació. Aquesta mesura salvaria el lloc de treball de molts companys i companyes. El director general de Planificació Antoni Morante ens ha indicat que l’estudiarà i buscarà la via legal de donar aquesta possibilitat. Mai hem deixat de lluitar pels companys i companyes que perdien el lloc de treball i mai ho farem tot i que altres ni s’assabenten … Gràcies a tots els que es van mobilitzar per denunciar aquesta situació i poder posar-li solució.

Us mantindrem informats.edited_1467629895898

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari