USO ES TORNA A CONCENTRAR!!!

USO ES TORNA A CONCENTRAR PER A DENUNCIAR LA SUSPENSIÓ DE L’ACORD DE MILLORES PER A LA CONCERTADA

El sindicat majoritari de la concertada USO Illes Balears es tornarà a concentrar aquest dimarts davant de la Conselleria d’Educació dels Illes Balears per a denunciar la suspensió de l’acord de millores laborals (sexennis i paga de 25 anys) i la paralització de millores per al personal d’administració i serveis.

En aquesta ocasió hem convidat a la resta de sindicats per responsabilitat i per a unir les forces, una vegada que tots han començat a mobilitzar-se.

Només un dels sindicats de la concertada ens acompanyarà en la concentració, FSIE, per això els donem l’enhorabona i la benvinguda a sumar.

Des de USO volem continuar  manifestant la nostra indignació amb l’Administració per deixar en suspens tant l’Acord aconseguit en 2016 com altres millores acordades per a l’any 2020:

L’equiparació al 100%, sense comptar l’antiguitat, dels docents de la xarxa concertada amb els de la pública.
L’abonament de nous sexennis
La jornada completa a 23 hores lectives per als professors de secundària.
Les pagues de 25 anys d’antiguitat generades pels docents de concertada i educació especial.
La figura de l’orientador d’Infantil-Primària en els quals havia d’incorporar-se aquest servei escolar a l’inici de curs 2020/21.

Fer especial referència a la congelació de l’increment dels mòduls econòmics destinats a sufragar les despeses ordinàries de funcionament de les escoles concertades i que afecta el PAS i al personal complementari.

Des del sindicat denunciem, una vegada més, “el greuge comparatiu que sofrim els docents de la concertada”. “Tots els funcionaris, interins i professors de religió de la pública, cobren tots els sexennis, merescudament”.

Des de USO denunciem  que des de l’Acord de Millora de 2004 el Complement Retributiu de les Illes Balears per al PAS segueix congelat en 124 euros.

A més, recordem que l’alumnat escolaritzat en una i una altra xarxa de les Illes Balears és del 60% en la pública i prop del 40% en la concertada aproximadament i que més de 52.200 del total d’estudiants de l’ensenyament finançat amb fons públics acudeixen als 114 centres concertats.

Mai serem còmplices amb el nostre silenci

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari