LA CONCERTDA NO ÉS SUBSIDIÀRIA DE LA PÚBLICA. STOP DISCRIMINACIÓ.

,

13475146_1105501346182756_8818770367699718934_oEstimats companys i companyes,

Com ja sabeu, avui dilluns 12-09-16, començam el curs escolar 16/17 i volem aprofitar, per desitjar-vos un bon inici de curs.

Més de 52.200 del total d’estudiants de l’ensenyament finançat amb fons públics acudiran als 114 centres concertats , que són prop del 40 % dels alumnes de les Illes Balears.

Els més de 3.500 docents de l’ensenyament concertat representen prop del 24% dels 15000 professors pagats amb recursos públics.

Per tot això FEUSO ILLES BALEARS un any més reivindica, que la concertada NO ÉS SUBSIDIÀRIA DE LA PÚBLICA, tal com plateja aquest Govern en els seus posicionaments.

És tal el poder que té aquesta afirmació que, fruit d’aquesta concepció excloent i sens dubte errònia del que realment és el nostre sistema educatiu, algunes administracions han entès que poden dur a terme polítiques que en el seu fons han propiciat que l’ensenyament concertat s’hagi reduït malgrat tenir una gran demanda social en els seus territoris.

També volem manifestar el nostre total rebuig a la decisió de la conselleria , emparant-se fal·laçment en la LOMQE -de reduir un terç l’oferta de Religió a les escoles i , com a resultat , s’ha autogenerat una excusa per rebaixar a més de 80 professors de la xarxa pública, amb les seves famílies , hipoteques i altres, el salari a la meitat.

La reducció del 37% dels ATÈS, la dotació de recursos d´atenció a la diversitat de forma desigual, perjudicial als alumnes amb necessitats educatives de la concertada.

FEUSO ILLES BALEARS lluita i lluitarà per què es respectin les normes, les lleis per les quals ens regim, i s’accepti per part de les administracions, partits polítics i altres organitzacions i institucions que l’ensenyament concertat és complementari de la pública, no subsidiari. La lluita contínua per la concertada, els docents de religió i tots els col-lectius assetjats per l´Administració.

Us desitjam un bon inici de curs.

FEUSO ILLES BALEARS

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari