Juan Carlos Lorenzo, nou Secretari General de la Federació d’Ensenyament de la USO Illes Balears

,

La Federació d’Ensenyament d’USO Illes Balears ha celebrat el seu I Consell Autonòmic i ha elegit al seu nou secretari general; Juan Carlos Lorenzo, aquest 19 de setembre a la seu d’USO Illes Balears de Palma. Hi han assistit el Secretari General de FEUSO, Antonio Amate, i el Secretari d’Organització de FEUSO, Francisco Montero.

USO Illes Balears és el sindicat majoritari de l’ensenyament concertat i dels professors de religió de la pública d’Illes Balears. És present en la majoria de les Taules de Negociació dels treballadors de l’ensenyament, a més de formar part dels diferents Consells Escolars. La Federació d’Ensenyament d’USOIB és una organització d’àmbit autonòmic, autònoma i independent dels partits polítics i de les patronals, integrada en la Confederació Sindical de la Unió Sindical Obrera (USO).

En aquest consell es va anomenar Juan Carlos Lorenzo, Secretari General; Juan Andrés Nogareda,Secretari d’Organització i Comunicació; Miguel Amengual, Secretari de Formació; Pilar Felipe, Secretària d’Acció Sindical,;Joan Ribot,Secretari d’Informació i Marilena Fullana, Secretària d’Igualtat. Durant el Consell, el nou Secretari General; Juan Carlos Lorenzo, ha fet balanç sobre la política sindical i educativa de la federació autonòmica i ha plantejat les línies d’acció de FEUSO ILLES BALEARS de cara al futur, amb la finalitat de millorar la situació laboral dels treballadors de l’ensenyament i el sector educatiu davant de les diferents administracions, patronals, etc…

Juan Carlos Lorenzo ha destacat un dels principals senyals d’identitat de l’organització sindical: la defensa de la complementarietat de les xarxes educatives pública, concertada i privada amb l’objectiu d’evitar qualsevol forma d’exclusivitat o exclusió entre elles. També s’ha reafirmat que USO és un sindicat que actua principalment vetllant pels interessos de les persones treballadores i no amb finalitats electorals.

USO és un sindicat independent que fa un treball sindical basat en la professionalitat, la participació, el compromís i la integritat. Defensem una altra manera diferent de fer sindicalisme, allunyada dels partidismes i amb un objectiu clar: la defensa dels drets sindicals i laborals. Per això, parafrasejant el nostre lema electoral, estem convençuts que amb USO les coses es fan molt millor i les persones treballadores estan més i millor protegides.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari